• Location: Netherlands, Gelderland, Apeldoorn
  • Date Posted: 23rd Jan, 2019
  • Reference: 230120191
ERP Productie consultant gezocht voor een klant in de regio Noord-Brabant. Deze klant is een gevestigde waarde op de markt, is zeer innovatief en er heerst een zeer familiale en open bedrijfscultuur. Door een groei in de activiteiten is deze positie vrijgekomen.

Je bent betrokken bij implementaties van begin tot eind en hebt tussen de 5-8 projecten op dezelfde tijd. Je adviseert de klanten bij de implementaties en informeert hen over de toepassingsmogelijkheden. Het is een allround consultancy positie waarbij je alleen en in team de implementaties zal verrichten.

Je komt terecht in een organisatie waar er actief kennis wordt gedeeld en in een zeer open cultuur waar iedereen elkaar kent en ook ondersteund. De organisatie is de laatste jaren exponentieel gegroeid en er zijn nog veel mogelijkheden om verder te groeien.

Verwachtingen:

* ERP ervaring als consultant
* Ervaring in productie of logistiek
* Ervaring met project management is een pre
* HBO+
* Communicatief sterk vaardig, klantgericht en probleemoplossend

Aanbod:

* Terechtkomen in een innovatieve organisatie & een uitstekende bedrijfscultuur
* Geen enkel dag zal hetzelfde zijn!
* Marktconform salaris & secundaire voorwaarden
* Een leuke uitdaging

Geïnteresseerd? Stuur vandaag nog uw CV naar j.jung@frankgroup.com of bel naar het nummer 020 808 6364 en vraag naar Jason Jung.

Ook als je denkt niet in aanmerking te komen, kom vrijblijvend in contact om je toekomstmogelijkheden te bespreken.

Washington Frank is de wereldwijde leider in ERP recruitment. Het is onze taak om een geschikte job voor je te vinden en om je te begeleiden doorheen het rekruteringsproces. We staan je bij om de sollicitatieprocedure zo vlot mogelijk te maken.