• Location: Denmark, Aalborg Municipality, Aalborg
  • Salary: kr40000 - kr55000 per month
  • Technology: SAP ERP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 22nd Mar, 2019
  • Reference: 22/03/20019
SAP Retail Ekspert - Danmark - 40.000-55.000 Dkr /mdrEr du en erfaren SAP udvikler med viljen og lysten til at gøre en forskel?

Du vil blive en del af en af de helt store og ledende virksomhed i industrien. Det betyder at du vil blive en central del af nogle af de nyeste og mest spændende SAP teknologier i Danmark, samt arbejde med nogle af de bedst og mest erfare eksperter i industrien. Du vil arbejde med klienter i retail og forbrugs sektoren i Danmark hvor du vil tage del i komplekse, brede og store SAP transformering samt spændende implementerings programmer.

Din rolle:

Du vil i den rolle som SAP Retail ekspert, have en stor indflydelse med både salg og leveringsfaser i applikationsudviklingens livscyklus. I salgsfasen vil du være med til at udvikle og skabe attraktive salgs forslag samt skræddersy tilbud der møder kunders behov. Du vil være ansvarlig med tests, design og implementering af SAP retail løsninger fra overgang til produktion. Du vil arbejde tæt sammen med klienter, rådgive teams samt nøgle leverandøren hvor din SAP retail kundskaber vil blive udfordret og værdsat.

Hvad kan du tilbyde?

Min klient søger en erfaren SAP retail fagmand med viljen og lysten til at arbejde med langsigtede SAP anvendelse programmer. Der er brug for en yderst omhyggelig ekspert med færdighederne i orden. For at udfylde denne rolle, forventes det at du er i stand til at designe og præsentere mulige løsninger relateret til retail og forbrugs sektoren. Det kræver at du har de fornødne færdigheder til at realisere design indtil et fuld ud bygget, færdig og testet løsning.

For at komme i betragtning til denne rolle, kræver min klient at:

* Du har stor erfaring inden for SAP retail rådgivning og en dyb forståelse for processerne der ligger bag det strategiske salg (sortiment, kampagner produktkatalog, prissætning).
* Dyb forståelse for hvordan alle retail processerne integreres med SAP's bredere applikationer som FICO, SD / MM, HCM-SuccessFactors and SCM. Det vil være et plus hvis du har erfaring med levering af smart mobil teknologi såsom S/4HANA, S/4HANA retail, CAR etc.
* Stærk i kommunikation og teamwork samt viljen til at samarbejde i et multikulturelle team.
* Positive minded og service orienteretI dette job vil du blive belønnet med:

* Rig muligheder for at udvikle dig til andre interessante stillinger i firmaet
* Sociale arrangementer med kollegaer og kunder
* Fantastiske firma arrangementer til støre sports begivenheder
* Fleksible skema og mulighed for at arbejde hjemme fra
* Mulighed for forretnings rejser hvis det lyster
* Sundheds forsikring, firma telefon, bærbar og Wi-FiSøg jobbet i dag:

Har overstående vakt noget i dig, så send dit CV til m.iversen@washingtonfrank.com

Washington Frank varetager sig hele rekrutterings processen!

Ansøgels frist den 26. April. 2019Washington Frank International is the leading ERP recruitment firm in the UK, advertising more ERP jobs than any other agency. We work with bothERP Partners & End Users throughout the UK and Europe and we have never had more live requirements for ERP professionals. Solely by specializing in placing candidates in the ERP market I have built relationships with most of the key employers in the UK and have an unrivaled understanding of where the best opportunities and ERP jobs are.

Similar Jobs

SAP Implemantation consultant
Denmark, Aalborg Municipality, Aalborg

Erfaren SAP udvikler i det Nord Jyske søges
Denmark, Aalborg Municipality, Aalborg