• Location: Denmark, Frederikssund Municipality
  • Salary: kr46000 - kr50000 per month
  • Technology: Other ERP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 12th Apr, 2019
  • Reference: 12/04/2019
Supply Chain Konsulent - Frederikssund - 50000 dkk + PensionArbejder du lige nu som Supply Chain konsulent indefor et af disse ERP produkter - SAP, Oracle, EBS, Epicor, Oracle, Sage, Unit4, Infor, IFS eller Visma, og har du tidligere erfaring med at arbejde med Microsoft Dynamics Axapta SCM vil jeg meget gerne i kontakt med dig.

Du bliver en del af en global virksomhed hvor der er store muligeheder for at blive forfremmet til en støre stillng med større ansvar og andre udfordrende. De satser lige nu stort på at blive den førende inde for deres industri og de mener selv at de har det rigtige setup for at blive det. De gør en dyd ud af at dygtigøre deres personale med kurser og træning, og da du vil blive en del af et team vil der også være fælles arrangementer hvor du lære dine kollegaer bedrer at kende.Søg jobbet i dag:

Har overstående vakt noget i dig, så send dit CV til m.iversen@washingtonfrank.comAnsøgels frist den 26. April. 2019Washington Frank International er det førende niche ERP-rekrutteringsfirma globalt og annoncerer flere niche-ERP-jobs end noget andet agentur. Vi beskæftiger os med både ERP-partnere og slutbrugere på fire kontinenter, og vi har aldrig haft så mange aktive ERP-jobs til niche-ERP-fagfolk som vi har nu.

Mit fokus er udelukkende på at finde kandidatens behove og kvaliteter og derefter placere kandidaten i et job hos mine faste eller hos nye klienter. Dette har gjort at jeg har bygget tætte relationer til hvad der rør sig på ERP market inde for de danske grænser samt en dybdegående forståelse hvor market hælder hen af.

Jeg er fuldt ud forstående for at dette opslag ikke dækker alles behov og kvalifikationer, så derfor byder jeg alle kandidater velkommen med en eller and form ERP baggrund til snak omkring nye og spændende jobmuligheder ind for et super spændende og fremstormende ERP marked. Giv mig et kald i dag på +45 98 87 15 01

Similar Jobs

MS CRM Configuration Specialist
Denmark, Central Denmark