• Location: Denmark, Copenhagen Municipality
  • Date Posted: 17th Apr, 2019
  • Reference: 17/04/2019_mi
Oracle EBS Teknisk / Funktionel Konsulent - København - 40000-48000 dkk mdrJeg søger lige nu en person der kan begå sig som teknisk og funktionel konsulent hos en ny Oracle klient som er inde i en spændende periode hvor der vækstes både i indland og udland.

Rollen omfatter en god forståelse for funktionelle og ikke-funktionelle krav da der skal designes, leveres løsninger, yde støtte til Oracle EBS-systemet samt udvikle Oracle-rapporter.

Den succesfulde kandidat skal have en blanding af den funktionel viden omkring Oracle E-Business Suite og stærke tekniske færdigheder, inkluderet rapportskrivning og SQL.Krav for at komme i betrægtning til denne stilling:

* Mindst 5 års erfaring med Oracle E-Business Suite.
* Stærke SQL-færdigheder (evnen til at skrive / oprette forespørgsler).
* Oplev i at yde funktionel support på tværs af AP / AR / GL / FA / iProc-moduler.
* Stærke organisatoriske færdigheder samt en evnen til at overkomme flere deadlines inde for kort tid.
* Ekstraordinære kommunikationsfærdigheder.Fordelene ved at være ansat i denne virksomhed:

* Konkurrence dygtig løn
* Organiske firma struktur hvor der er plads til at være inovativ og fleksible
* Frihed under ansvar og hvor målsætninger bliver lavet individuelt
* Sociale firma arrangementer
* Mulighed for forretnings rejser hvis det lyster
* Kurser og medarbejder pleje
* Tid og plads til at dygtiggøre sig
* Rig muligheder for at udvikle dig til andre interessante stillinger i firmaet
* Sundheds forsikring, firma telefon, bærbar og Wi-FiSøg jobbet i dag:

Har overstående vakt noget i dig, så send dit CV til m.iversen@washingtonfrank.com

Ansøgels frist den 3. Maj. 2019Washington Frank International er det førende niche ERP-rekrutteringsfirma globalt og annoncerer flere niche-ERP-jobs end noget andet agentur. Vi beskæftiger os med både ERP-partnere og slutbrugere på fire kontinenter, og vi har aldrig haft så mange aktive ERP-jobs til niche-ERP-fagfolk som vi har nu.

Mit fokus er udelukkende på at finde kandidatens behove og kvaliteter og derefter placere kandidaten i et job hos mine faste eller hos nye klienter. Dette har gjort at jeg har bygget tætte relationer til hvad der rør dig på ERP market inde for de danske grænser samt en dybdegående forståelse hvor market hælder hen af.

Jeg er fuldt ud forstående for at dette opslag ikke dækker alles behov og kvalifikationer, så derfor byder jeg alle kandidater velkommen med en eller and form ERP baggrund til snak omkring nye og spændende jobmuligheder ind for et super spændende og fremstormende ERP marked. Giv mig et kald i dag på +45 98 87 15 01