• Location: Denmark, Gladsaxe Municipality, Søborg
  • Salary: kr37000 - kr42000 per month + pension
  • Technology: Other ERP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 18th Apr, 2019
  • Reference: 18/03/2019_mi
2018 har været et fantastisk år for min klient. Et år hvor de passeret nogle betydelige milepæle i form af en fantastisk omsætning som steg til over 1.9 milliarder DKK, drift resultater klatret til over en halv milliard DKK men smukkest af alt skabte de over 700 nye arbejdspladser. Hvilken udvikling!

Denne blomstrende virksomhed har en stærk firmakultur og ønsker inderligt at skabe et bæredygtigt samfund, vellykket virksomheder og en forbedret livskvalitet for alle gennem digital transformation. De har allerede bevist dette ved at levere unikke banebrydende IT- løsninger til tiden samt yde en ekstraordinær kvalitet til deres kunder.

Min klient bruger hovedsagelig web-baserede teknologier som Java (Java 8, Spring, Scala, Groovy) og .NET (.net 4.6, C #, MVC). Men arbejder også med SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, BI, Microsoft SQL Server, Sitecore, EPiServer, Weblogic Server.

Til denne stilling søges der en person der har lysten og viljen til at cross-train ind til de ovennævnte teknologier fra deres pågældende speciale som kunne være SAP, Oracle, Epicor, Sage, Unit4, Infor, IFS med flere.

Denne roller vil være er en slags trainee rolle da du bliver oplært fra bunden af, hvilket giver dig muligheden for at udforske deres teknologier på en rolig og opbyggende facon. Du arbejde på projekter, side om side med resten af dit team som består af nogle af deres dygtigste udviklere, så der vil være rig mulighed for at spar med nogle af de bedste, samt spørge din mentor til råds, som overordnet følger din proces og er opmærksom på dine mangler og færdigheder.

Du får et fantastisk job, der vil udvikle dine evner og forbedrer dit CV markant. Samtidig vil du få de bedste muligheder for at ekspandere din karriere, så det er vigtigt at du bringer lidenskab og målrettethed med dig hvis du ønsker det fulde udbytte.

Dine kvalifikationer:

* Du har en Master i IT (du skal kunne fremvise dine Master Transcripts)
* Erhvervserfaring med at udvikle it-systemer og applikationer på et af de objektive sprog de bruger eller fra andre teknologier
* Er i stand til at kommunikere og samarbejde direkte med eksterne kunder
* Skal have dansk og engelsk færdigheder både skriftligt og mundtligt på højt niveau

Dette vil du blive tilbudt:

* Attraktive løn
* Spændende udfordringer i et dynamisk og internationalt miljø
* Ansættelseskontrakt
* Mentorprogram for hver medarbejder
* Regelmæssig feedback
* Interne og eksterne uddannelser og certificeringer
* Moderne arbejdsplads og avancerede arbejdsredskaber
* Gratis frokost på kontoret
* Drikkevarer, frugt og snacks på kontoret
* Team- og selskabs hændelser
* Fleksibel arbejdstid
* Have muligheden for at arbejde i et af de 7 andre kontorer de har i verden
* Store muligheder for at arbejde dig op til en strøre stilling
* Attraktivt kontor og fantastisk beliggenhed i København
* Sygesikring
* Jævnligt få træning og komme på diverse kurserSøg jobbet i dag:

Har overstående vakt noget i dig, så send dit CV til m.iversen@washingtonfrank.com

Ansøgels frist den 26. April. 2019Washington Frank International er det førende niche ERP-rekrutteringsfirma globalt og annoncerer flere niche-ERP-jobs end noget andet agentur. Vi beskæftiger os med både ERP-partnere og slutbrugere på fire kontinenter, og vi har aldrig haft så mange aktive ERP-jobs til niche-ERP-fagfolk som vi har nu.

Mit fokus er udelukkende på at finde kandidatens behove og kvaliteter og derefter placere kandidaten i et job hos mine faste eller hos nye klienter. Dette har gjort at jeg har bygget tætte relationer til hvad der rør dig på ERP market inde for de danske grænser samt en dybdegående forståelse hvor market hælder hen af.

Jeg er fuldt ud forstående for at dette opslag ikke dækker alles behov og kvalifikationer, så derfor byder jeg alle kandidater velkommen med en eller and form ERP baggrund til snak omkring nye og spændende jobmuligheder ind for et super spændende og fremstormende ERP marked. Giv mig et kald i dag på +45 98 87 15 01