• Location: Denmark, Aalborg Municipality, Aalborg
  • Salary: kr47000 - kr53000 per month + pension
  • Technology: SAP ERP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 23rd Apr, 2019
  • Reference: 23/04
SAP Retail Ekspert - Ålborg- 47.000-53.000 Dkr /mdr

Du vil blive en del af en af de helt store og ledende virksomhed i industrien. Det betyder at du vil blive en central del af nogle af de nyeste og mest spændende SAP teknologier i Danmark, samt arbejde med nogle af de bedst og mest erfare eksperter i industrien. Du vil arbejde med klienter i retail og forbrugs sektoren i Danmark hvor du vil tage del i komplekse, brede og store SAP transformering samt spændende implementerings programmer.

Din rolle:

Du vil i den rolle som SAP Retail ekspert, have en stor indflydelse med både salg og leveringsfaser i applikationsudviklingens livscyklus. I salgsfasen vil du være med til at udvikle og skabe attraktive salgs forslag samt skræddersy tilbud der møder kunders behov. Du vil være ansvarlig med tests, design og implementering af SAP retail løsninger fra overgang til produktion. Du vil arbejde tæt sammen med klienter, rådgive teams samt nøgle leverandøren hvor din SAP retail kundskaber vil blive udfordret og værdsat.

Hvad kan du tilbyde?

Min klient søger en erfaren SAP retail fagmand med viljen og lysten til at arbejde med langsigtede SAP anvendelse programmer. Der er brug for en yderst omhyggelig ekspert med færdighederne i orden. For at udfylde denne rolle, forventes det at du er i stand til at designe og præsentere mulige løsninger relateret til retail og forbrugs sektoren. Det kræver at du har de fornødne færdigheder til at realisere design indtil et fuld ud bygget, færdig og testet løsning.

For at komme i betragtning til denne rolle, kræver min klient at:

* Du har stor erfaring inden for SAP retail rådgivning og en dyb forståelse for processerne der ligger bag det strategiske salg (sortiment, kampagner produktkatalog, prissætning).
* Dyb forståelse for hvordan alle retail processerne integreres med SAP's bredere applikationer som FICO, SD / MM, HCM-SuccessFactors and SCM. Det vil være et plus hvis du har erfaring med levering af smart mobil teknologi såsom S/4HANA, S/4HANA retail, CAR etc.
* Stærk i kommunikation og teamwork samt viljen til at samarbejde i et multikulturelle team.
* Positive minded og service orienteret

I dette job vil du blive belønnet med:

* Rig muligheder for at udvikle dig til andre interessante stillinger i firmaet
* Sociale arrangementer med kollegaer og kunder
* Fantastiske firma arrangementer til støre sports begivenheder
* Fleksible skema og mulighed for at arbejde hjemme fra
* Mulighed for forretnings rejser hvis det lyster
* Sundheds forsikring, firma telefon, bærbar og Wi-FiSøg jobbet i dag:

Har overstående vækket noget i dig, så brug de to minutter det tager at sende dit CV til m.iversen@washingtonfrank.com

Washington Frank varetager sig hele rekrutterings processen!

Ansøgels frist den 3. May. 2019Washington Frank International er det førende niche ERP-rekrutteringsfirma globalt og annoncerer flere niche-ERP-jobs end noget andet agentur. Vi beskæftiger os med både ERP-partnere og slutbrugere på fire kontinenter, og vi har aldrig haft så mange aktive ERP-jobs til niche-ERP-fagfolk som vi har nu.

Mit fokus er udelukkende på at finde kandidatens behove og kvaliteter og derefter placere kandidaten i et job hos mine faste eller hos nye klienter. Dette har gjort at jeg har bygget tætte relationer til hvad der rør dig på ERP market inde for de danske grænser samt en dybdegående forståelse hvor market hælder hen af.

Jeg er fuldt ud forstående for at dette opslag ikke dækker alles behov og kvalifikationer, så derfor byder jeg alle kandidater velkommen med en eller and form ERP baggrund til snak omkring nye og spændende jobmuligheder ind for et super spændende og fremstormende ERP marked. Giv mig et kald i dag på +45 98 87 15 01