• Location: Denmark, Silkeborg Municipality, Silkeborg
  • Salary: kr50000 - kr55000 per month + pension
  • Technology: SAP ERP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 6th May, 2019
  • Reference: 05/05
Ønsker du at blive en del af en fleksibel og handlingsorienteret organisation, hvor du vil kunne levere værdi igennem digital transformering?Du vil i denne stilling blive en del at rådgivning inde for forretningsprocesser i de indgående logistik- og lagerområder samt forklar virksomhedens arkitektur og forretningsmuligheder til interne kunder med fokus på at muliggøre deres fremtidige processer på den mest optimal måde.

Du vil derfor berøre områderne logistik, Warehouse, salg, produktion og service som alle er involveret den digitale transformationsproces i forsyningskæden.

Du bliver en del af et team bestående af stærke fagfolk med stor erfaring som kender til systemet og er med til at give dig den bedste start gennem deres år i virksomheden.

Denne virksomhed er en spændende matrix-organisation, som er det perfekte sted for dig der ønsker at modne dine evener inde for SAP med fokus på Logistik og Warehouse.Kvalifikationer for at komme i betragtning:

* 5 års erfaring inden for indgående logistik og oplagring processer.
* Erfaring inden for it og / eller ledelseskonsultation i supply chain-området.
* Har et godt kendskab til SAP ECC (IM, WM, LE, QA), APO, TM
* Erfaring med at integrere indkøbscyklus med de efterfølgende indgående logistik- og oplagringsprocesser
* Projektleverance erfaring (scoping, ressourceplanlægning, budgettering osv
* Har en baggrund med digitalisering, cloud løsninger, SAAS, etc.
* Du har en teknisk master eller degreeDisse kompetencer er en nødvendighed for at komme i betragtning til stillingen:

* Handlingsorienteret med fokus på on-time levering uden at miste opmærksomheden på kvalitet
* Stærke kommunikations- og beslutningskompetencer
* Analytisk og struktureret med et åbent sind
* Fremragende stakeholder management færdigheder
* Flydende på engelsk, både mundtligt og skriftligtHar dette din interesse?

Hvis JA, så send dit CV til m.iversen@washingtonfrank.comWashington Frank International er det førende niche ERP-rekrutteringsfirma globalt og annoncerer flere niche-ERP-jobs end noget andet agentur. Vi beskæftiger os med både ERP-partnere og slutbrugere på fire kontinenter, og vi har aldrig haft så mange aktive ERP-jobs til niche-ERP-fagfolk som vi har nu.

Mit fokus er udelukkende på at finde kandidatens behove og kvaliteter og derefter placere kandidaten i et job hos mine faste eller hos nye klienter. Dette har gjort at jeg har bygget tætte relationer til hvad der rør dig på ERP market inde for de danske grænser samt en dybdegående forståelse hvor market hælder hen af.

Jeg er fuldt ud forstående for at dette opslag ikke dækker alles behov og kvalifikationer, så derfor byder jeg alle kandidater velkommen med en eller and form ERP baggrund til snak omkring nye og spændende jobmuligheder ind for et super spændende og fremstormende ERP marked. Giv mig et kald i dag på +45 98 87 15 01